Wachttijd

Actuele wachttijd

Sinds February, 2024 kan ik geen nieuwe cliënten aan nemen. Mijn huidige cliënten gaan door en mijn agenda staat vol. Mijn wachtlijst staat ook vol.  U kunt wel een email toesturen voor meer informatie over wachttijden en wachtlijsten op info@psychotherapyclaireboers-stoll.nl

 

Wachttijdbemiddeling

Indien u de wachttijd te lang vindt dan mag u desgewenst contact opnemen met mij via de email. Ik zal dan proberen zo goed mogelijk uw vragen te beantwoorden. Ik wijs u erop om geen vertrouwelijk informatie via de email toe te sturen. Ik beschik wel over een beveiligd programma via Zivver voor vertrouwelijk informatie. Indien gewenst kunt u mij contacten op info@psychotherapyclaireboers-stoll.nl

Eventueel kan u zorgverzekeraar u ook verder helpen met bemiddelen. Sommigen hebben de mogelijkheid om ehealth programma's aan te bieden.

Er is helaas een enorme druk op de geestelijke gezondheidzorg. Het is bekend dat veel therapeuten lange wachttijden hebben maar u bent welkom om het te proberen.

 

 

Beperkingen bepaalde zorgverzekeraars

Ik heb contracten met bijna alle Nederlands zorgverzekeraars. Bij enkele, staat er een limiet op behandel uren of een budget plafond. Zie deze pagina voor details.

 

 

Intake

Zie verder de pagina Vergoeding voor wat u mee moet nemen bij uw intake-gesprek.

Een verwijsbrief van uw huisarts of arts specialist is nodig voor een intake afspraak. Neem ook a.u.b. uw zorgverzekeringskaart en een identitietskaart mee.